Thema kinderfeestjes in de Kliederschuur

Regenboog feestje.

Thema kinderfeestjes in de Kliederschuur

Hoe ziet een kinderfeestje in de Kliederschuur er uit? Na het zingen en het uitpakken van de cadeautjes gaan we een cakeje versieren. Na het eten gaan we een 'korte' knutselactiviteit doen. En dan gaan we spelen, dit doen we in de Messy Play ruimte. Er staan een aantal troggen klaar en er is een activiteit bij de schildermuur. Allemaal passend bij het gekozen thema. Tot slot gaan we onze eigen pannenkoek versieren. De kosten zijn € 12,50 per kind. Ouders zijn gratis, omdat ik verwacht dat ze me een beetje helpen met o.a. het afruimen van de tafel en omkleden en schoonmaken van de kinderen.

De thema's die ik tot nu toe uitgewerkt heb zijn: klieder feestje, dino feestje, paarden feestje, dieren feestje, boerderij feestje, regenboog feestje, natuurlijk nog een ander thema uitwerken.

Geplaatst op zondag 12 januari 2020.

Over De Kliederschuur

Dit bericht is geschreven door De Kliederschuur. Het bedrijf valt onder entertainment uit Steenwijk. Trefwoorden van De Kliederschuur uit Nijensleek : peuterochtenden, kinderfeestjes creatief, knutselclub kinderen, ontmoetingsplek kinderen en ouders, seizoensfeesten, creativiteitscentrum, creatieve kinderfeestjes, creatieve ontmoetingsplek.

Lees meer over De Kliederschuur.