Open huis op 10 en 11 september

Wij zijn verhuisd!

Open huis op 10 en 11 september

We zijn in de afgelopen weken verhuisd naar de Ceintuurbaan 106 in Meppel. Op 10 en 11 september staat de deur open op onze nieuwe ’t Huis-plek. Kom onze nieuwe ruimte te zien, voelen en ervaren.

Op zaterdag 10 september is er open inloop tussen 10.00 en 14.00. Wij hebben dan alle tijd voor een kleine rondleiding, kopje koffie en soep voor de lunch.

Op zondagochtend 11 september start om 9.30 de vitale wandeling en om 11.00 de Fresh Air Walk vanaf de Ceintuurbaan 106. De Fresh Air Walk is een onderdeel van het Stoppen met Roken programma Rookvrij en Fitter. Beide wandelingen vinden plaats onder begeleiding van Dik Zantingh en je kunt hier gratis aan meedoen. Zien we jou ook?

Mirjam, Dik en Willemijn

Geplaatst op vrijdag 2 september 2022.

Over Massage Mirjam

Dit bericht is geschreven door Massage Mirjam. Het bedrijf valt onder massage uit Steenwijk. Trefwoorden van Massage Mirjam uit Meppel : lichaam en geest, massage, massage praktijk, massage salon, shiatsu, massage bij vermoeidheid, massage bij slaap problemen, massage bij migraine, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, lichaamsbewustzijn, meppel, omgeving meppel, gezondheid, leefstijl, holistisch.

Lees meer over Massage Mirjam.