Minimal Music Piano Marathon

2 vleugels, 4 pianisten. Doorlopend spel in wisselende duo's. 30 april, 11 - 17 uur

Minimal Music Piano Marathon

De Minimal Music Piano Marathon van 30 april bij Couleur Vocale in Diever is een bijzonder evenement. Muziek waar veel stilte en ruimte in zit ondanks de beweeglijkheid van wisselende patronen. Het is het kinderlijke plezier van herhaling, de volwassenheid van nuances in klankvelden en de – bijna op moleculair niveau – variërende patronen. Muziek die kan hypnotiseren, waarbij je kan mediteren maar die je ook – en soms tegelijk - uit je comfortzone lokt. Het is de natuurlijke ruimte en de open intimiteit van landschappen waar de mens nog niet is geweest.

Deze pianomarathon is een initiatief van Erik Huele in nauwe samenwerking met Carolien Fleumer van Couleur Vocale. De pianisten Boelo Klat, Henk-Doeke Odinga, Erik Huele en Carolien Fleumer zullen doorlopend voor u spelen in steeds wisselende duo’s aan twee vleugels. De muziek zal grotendeels op basis van improvisatie tot stand komen.

U bepaalt zelf wanneer u komt luisteren en hoe lang. Dat wil zeggen dat u kunt ‘binnen vallen’ en vertrekken op het door u gewenste moment. U betaalt per blok van anderhalf uur; dat is tevens het minimum en dat kan al voor € 10. Als u langer wilt genieten betaalt u meer. U kunt ook rond het middaguur komen en direct lunchen. Ook even ‘weglopen’ en een uurtje later terugkomen is mogelijk, zolang u maar binnen de door u gereserveerde tijd blijft.

De hele dag van 11 tot 17 uur is er koffie/thee en lekkers en voor wie wil staat er een overheerlijke biologische streeklunch klaar.

Reserveren is noodzakelijk. Vraag naar de Brochure! Carolien.fleumer@hetnet.nl 06–55 740 353

Geplaatst op vrijdag 21 april 2017.

Over Couleur Vocale

Dit bericht is geschreven door Couleur Vocale. Het bedrijf valt onder coaching uit Steenwijk. Trefwoorden van Couleur Vocale uit Diever : muzieklessen, privelessen muziek, muzikale activiteiten, muziek lerares, workshop stembevrijding, zanglessen, pianolessen, open podium.

Lees meer over Couleur Vocale.