Met paardenkracht samen in beweging komen.

De impact wat er op dit moment in onze omgeving gebeurt is groot voor iedereen. Heb je een steun in de rug nodig om toch in beweging te blijven of weer te komen?

Met paardenkracht samen in beweging komen.

Ik help je hiermee samen met mijn paarden. Met paardenkracht samen in beweging komen.

Paarden leven van oorsprong in kuddes. Het doel hiervan is om samen te kunnen overleven omdat paarden prooidieren zijn. Paarden communiceren door middel van lichaamstaal. Wanneer jij bij een paard in de bak stapt, ziet het paard jou direct als nieuwe kuddegenoot en wil jou opnemen in de kudde.

Het paard ziet direct hoe het met jou gaat. Het paard wil weten of jij gezond bent en/of lekker in je vel zit, zodat jij een fijne plek in de kudde kan hebben. Op het moment dat dit niet het geval is zal het paard jou willen helpen. Het paard is geheel belangenloos.

Doordat het paard allen maar lichaamstaal en lichaamsenergie kan waarnemen, kan het paard jou binnen enkele ogenblikken inschatten. Mocht je veel spanning met je meedragen, dan wil het paard dit overnemen en loslaten.

Tijdens een coaching krijg je inzicht in waar je staat, en welke stappen je mag gaan zetten. Het paard leert jou wat jij anders kan doen. Direct ervaren samen met het paard hoe dit ervoor jou uitziet.

Voor meer informatie of een intakegesprek neem vrijblijvend contact op.

info@buitenste-binnen.nu of contact mij via mijn fb pagina.

Warme groet,

Henka Rooze

coach en trainer BuitensteBinnen

Geplaatst op donderdag 29 oktober 2020.

Over BuitensteBinnen

Dit bericht is geschreven door BuitensteBinnen. Het bedrijf valt onder coaching uit Steenwijk. Trefwoorden van BuitensteBinnen uit Broekhuizen : individuele coaching, coaching persoonlijke ontwikkeling, personal coach, personal coaching, persoonlijke coaching, teamcoach, teamcoaching, communicatie coaching, teambuilding coaching, paardencoach, paardencoaching, coaching met paarden,.

Lees meer over BuitensteBinnen.