Feest in de Kliederschuur met Winactie

De Kliederschuur heeft meer dan 10.000 volgers op Facebook, echt FANTASTISCH!!! En op 18 februari bestaat de Kliederschuur 1 jaar!!!! Dus tijd voor wat leuks!

Feest in de Kliederschuur met Winactie

Ik weet nog niet of de Kliederschuur dan open mag en of ik die dag wat leuks kan organiseren. Maar we gaan er hoe dan ook een feestelijke dag van maken!

We gaan deze dag wat leuke cadeautjes weg geven. Voor kinderen van 1 tot 4 jaar een cadeaubon voor een Messy Play of Peuter en Kleuter atelier. En voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar een cadeaubon voor de Kinderwerkplaats of een Workshop. En voor wie de Kliederschuur te ver weg is verloten we een creatief pakket naar keuze!

Hoe doe je mee? Plaats onder dit bericht op Facebook een geweldige KLIEDERFOTO! En laat in een reactie even weten voor wie je mee doet.

Link naar het Facebookbericht: https://www.facebook.com/104966240902846/posts/485731579492975/

Geplaatst op donderdag 28 januari 2021.

Over De Kliederschuur

Dit bericht is geschreven door De Kliederschuur. Het bedrijf valt onder entertainment uit Steenwijk. Trefwoorden van De Kliederschuur uit Nijensleek : creatieve peuterochtenden, kinderfeestjes creatief, knutselclub kinderen, creatieve kinderfeestjes, creatieve ontmoetingsplek kinderen, workshops kinderen, kinderyoga, kinderfeestje organiseren,.

Lees meer over De Kliederschuur.