Examenstress of examenvrees ??

deze behandelingen worden op maat gemaakt en is ook in te zetten op andere stress, trauma's en of angsten

Examenstress of examenvrees ??

Ik kan jouw hier bij helpen door een behandeling toe te passen waarbij je volledig even alles los mag laten en kan laten!

Na de behandeling zul je merken dat je rustiger bent en je ontspannender voelt en daardoor kun je beter concentreren op je examens.

Klein verslag over een mooie behandeling van vandaag.

Vandaag mocht ik Jade behandelen, ze was volledig dichtgeslagen tijdens haar examen waardoor de spanning enorm opliep. En ze vast kwam te zitten in haar gevoel. Ik heb Jade een mooie behandeling mogen geven die bij haar past met als resultaat   een stralende vrolijke en lachende meid na de behandeling. Ze vond het eerst heel spannend en gek maar toen ze het eenmaal over haar heen liet komen vond ze het enorm "chill" in haar eigen woorden en fijn. Ik zou dit iedereen gunnen voor wie op dit moment even vastloopt of gespannen is om te mogen ervaren.

Neem gerust contact met mij op want ik help je graag

Wilke de jager Massage Reiki Ontspanning & Creativiteit Tel: 0650476000

-Www.wilkedejager.nl -info@wilkedejager.nl

Geplaatst op woensdag 19 mei 2021.

Over Wilke de Jager, Massage Reiki Ontspanning & Creativiteit. Centrum voor levenskunst.

Dit bericht is geschreven door Wilke de Jager, Massage Reiki Ontspanning & Creativiteit. Centrum voor levenskunst.. Het bedrijf valt onder paramedisch centrum uit Steenwijk. Trefwoorden van Wilke de Jager, Massage Reiki Ontspanning & Creativiteit. Centrum voor levenskunst. uit Lippenhuizen ( Opsterland ) : massage, reiki, ontspanningsmassage, sportmassage, coaching, creatieve workshop, energie healing, energie inwijdingen.

Lees meer over Wilke de Jager, Massage Reiki Ontspanning & Creativiteit. Centrum voor levenskunst..