Ervaringsdag: Systemisch werk buiten in de natuur

Heb je zin in een dag buiten in de natuur, in het bos, helemaal voor jezelf en wil je ervaren wat systemisch werk inhoudt? Dan is dit een dag voor jou.

Ervaringsdag: Systemisch werk buiten in de natuur

Trek je wandelschoenen aan, knapzak mee en we gaan samen op pad. Al wandelend door de natuur gaan we naar een fijne plek om verder aan de slag te gaan. Ervaar wat er is en hoe je nog meer in contact komt met jezelf.

Iedere deelnemer gaat aan de slag met oefeningen die informatie geven over jezelf. De oefeningen kunnen veel impact hebben. Het is aan jou wat je meeneemt uit deze dag, en wat je hiermee gaat doen in het dagelijks leven. Goed om te weten is dat we geen individuele opstellingen doen met representanten. Dit kan in een individuele coaching, of tijdens het Boost Yourself traject. Het doel is om inzichten te krijgen over jezelf en te ervaren wat de natuur jou te zeggen heeft. Afhankelijk van jouw eigen intentie en doel van de dag, kan datgene ook naar voren komen tijdens de oefeningen. Als jouw intentie rust, ontspanning of zijn is: dan zal dat ook naar voren komen tijdens de oefeningen.

We werken in kleine groepen, in de buitenlucht in het bos en omringende natuur. Hierdoor kunnen wij de 1.5 meter afstand aanhouden en zijn we omringt door frisse lucht.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 15 september (nieuwe data zie fb evenementen BuitensteBinnen)

Locatie: Omgeving Ruinen

Tijd: 10.30 –13.30 uur Verzamelen om 10.00 uur.

Van te voren is het mogelijk om op de afgesproken plek een kop koffie of thee en wat lekkers te nuttigen, alvorens we samen op pad gaan.

Voorbereiding om zelf mee te nemen: trek stevige wandelschoenen aan, laagjes kleding (die eventueel tegen een spat regen kunnen), genoeg drinken, eigen lunch, stoeltje/plastic zak om op te zitten.

Investering: €50,-(de dag gaat door bij minimaal 6 personen)

Opgave: info@buitenste-binnen.nu of 06-15496779 o.v.v. naam, adres, email, telefoonnummer.

Geplaatst op donderdag 3 september 2020.

Over BuitensteBinnen

Dit bericht is geschreven door BuitensteBinnen. Het bedrijf valt onder coaching uit Steenwijk. Trefwoorden van BuitensteBinnen uit Broekhuizen : individuele coaching, coaching persoonlijke ontwikkeling, personal coach, personal coaching, persoonlijke coaching, teamcoach, teamcoaching, communicatie coaching, teambuilding coaching, paardencoach, paardencoaching, coaching met paarden,.

Lees meer over BuitensteBinnen.