Een Mindfulness incompany training organiseren?

Zakelijk kan mindfulness veel voordelen bieden

Een Mindfulness incompany training organiseren?

Zakelijk kan mindfulness veel voordelen bieden met een Mindfulness incompany want de basis van mindfulness is een wetenschappelijk bewezen aanpak om effectiever met stress en druk op het werk om te gaan.

Mindfulness incompany is een training die werkelijk een duurzaam effect heeft op zelfzorg, werkbeleving en de concentratie van de deelnemers.

De training kan worden aangepast aan de specifieke bedrijfscultuur of wensen. Naast de training is individuele coaching een optie.

De Mindfulness incompany training kan in mijn praktijk in Meppel worden gegeven, maar kan ook op een andere locatie of op het bedrijf zelf.

De bijeenkomsten zijn overdag of in de avond. Ze worden in onderling overleg ingedeeld. Er worden diverse oefeningen uitgevoerd onder deskundige, professionele begeleiding waarbij verschillende thema’s worden besproken. Theorie en praktijk wisselen elkaar af.

Doelstellingen kunnen zijn:

- bewuster leven en minder vanuit de automatische piloot - een betere focus op tijd en prioriteit - stress verminderen en burn-out voorkomen - meer rust en ruimte ervaren - leren om je minder zorgen te maken en minder te piekeren - weten hoe je geest werkt en hoe je die kunt trainen

Bij Mindfulness incompany worden medewerkers begeleid om;

- anders om te gaan met stress en (werk)druk - plezier en passie terug te krijgen in de dagelijkse werkzaamheden - beter in contact te komen met zichzelf - meer zelfvertrouwen te ontwikkelen - ziekteverzuim te voorkomen door bevorderen van mentale en fysieke gezondheid

De werknemers oefenen om tussen de bedrijven door bewust korte aandachtpauzes in te lassen wat er voor zorgt om scherp en alert te blijven. Na een paar bijeenkomsten is het effect al te merken: zo herkennen werknemers eerder ingesleten patronen en valkuilen en ervaren meer vitaliteit en zijn ze tevredener. Ook vermindert zelfkritiek en is er sprake van soepeler en effectievere communicatie onderling.

De tarieven voor de incompany trainingen zijn variabel omdat het maatwerk betreft. Als u belangstelling hebt in vrijblijvend overleg kunt u per mail of telefonisch contact met mij opnemen.

Geplaatst op maandag 27 november 2023.

Over ZiEN mindfulness

Dit bericht is geschreven door ZiEN mindfulness. Het bedrijf valt onder coaching uit Steenwijk. Trefwoorden van ZiEN mindfulness uit Meppel : stressgerelateerde klachten, lichamelijke klachten, chronische pijn, slecht slapen, moeite met ontspannen, angstklachten, angststoornis, stemmingswisselingen, burnout klachten, Compassietraining, minfulness training, Mindful ouderschap, balans in ouderschap, balans in gezin, balans met mezelf, Mindfulness incompany training, minfulness op het werk,.

Lees meer over ZiEN mindfulness.