ZiEN mindfulness in Meppel

Mindfulness, compassietrainingen, mindful ouderschap.

Over ZiEN mindfulness

ZiEN mindfulness valt onder de rubriek coaching in Steenwijk.

Meer rust en harmonie in je leven? Dat leer je bij ZiEN mindfulness.

Wil je leren hoe je moet omgaan met stress? Wil je je bewustzijn vergroten? Wil je je geest weerbaarder en flexibeler maken? Wil je meer genieten van het hier en nu? Signalen van stress of piekerende gedachten en negatieve emoties beter leren herkennen?

Dan is Minfulness de sleutel voor jou. Mindfulness betekent: bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zonder oordelen. Mindfulness is een manier van zien.

Ik ben Diny en ik geef het officiële programma Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) zoals ontworpen door grondlegger Jon Kabat-Zinn. Er is 40 jaar onderzoek gedaan en verfijning aangebracht in deze uitgebalanceerde training. In deze 8 weekse training leg je een stevige basis voor mindfulness als vaardigheid, veerkracht en een open mind.

De mindfulnesstraining is een effectieve methode voor mensen die meer ruimte willen voor ontspanning en de mentale veerkracht willen versterken. Voor mensen met stressgerelateerde klachten, lichamelijke klachten en (chronische) pijn Wanneer je slecht kunt slapen of moeilijk kunt ontspannen, last hebt van angst- of stemmingsklachten of burnoutklachten.

Daarnaast geef ik elk voorjaar weer de Compassietraining. Een verdiepingscursus van 9 sessies, verdeeld over 12 weken. Ideaal na een Mindfulnesstraining.

Het is een training die je een vriendelijker omgang met jezelf, minder angst om fouten te maken en meer sociale verbondenheid.

Mindful ouderschap: Zoek je naar balans in het ouderschap? Hoe zorg je goed voor jezelf binnen dit ouderschap? Hoe blijf je dichtbij jezelf en bij je kind?

Deze cursus word gegeven in een gelijkgestemde groep met erkenning en herkenning die daarbij hoort. Ouderschap is één van de meest intense, dankbare, maar ook uitdagende job ter wereld. Stress ligt op de loer. We raken al snel verstrikt in de dagelijkse hectiek. Er starten regelmatig trainingen Mindful ouderschap volgens de methode van Susan Bögels, waar specifiek gewerkt wordt aan meer ontspanning in het gezin.

Een Mindfulness incompany training organiseren? Zakelijk kan mindfulness veel voordelen bieden met een Mindfulness incompany. De basis van mindfulness is een wetenschappelijk bewezen aanpak om effectiever met stress en druk op het werk om te gaan. Mindfulness incompany is een training die werkelijk een duurzaam effect heeft op zelfzorg, werkbeleving en de concentratie van de deelnemers.

De training kan worden aangepast aan de specifieke bedrijfscultuur of wensen. Naast de training is individuele coaching een optie.

Zie mijn website voor alle opties en trainingen. En zijn er vragen? Bel me gerust.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ZiEN mindfulness uit de rubriek coaching uit Steenwijk is gevestigd aan de Ceintuurbaan 27 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52546505.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ZiEN mindfulness zijn o.a. :

Nieuws van ZiEN mindfulness in Meppel

Individuele MBSR/MBCT mindfulness-training

Individuele MBSR/MBCT mindfulness-training

Wil je anders en beter leren omgaan met spanning en stress?

Individuele MBSR/MBCT mindfulness-training

Individuele MBSR/MBCT mindfulness-training

Wil je anders en beter leren omgaan met spanning en stress?

Een Mindfulness incompany training organiseren?

Een Mindfulness incompany training organiseren?

Zakelijk kan mindfulness veel voordelen bieden

Een Mindfulness incompany training organiseren?

Een Mindfulness incompany training organiseren?

Zakelijk kan mindfulness veel voordelen bieden