Violet Ocean in BLANKENHAM

Violet Ocean gevestigd in Blankenham.

Over Violet Ocean

Violet Ocean valt onder de rubriek adviesbureau in Steenwijk.

Ons bedrijf de Violet Ocean, bestaat inmiddels een aantal jaren. Voorlichting bij bedrijven en particulieren gebeurd steeds vaker.

Vaak worden wij te hulp geroepen bij problemen voor mens en dier, waar geen oplossing meer mogelijk leek te zijn. Een voorbeeld: er werd gebeld door een boer met ongeveer 150 melkkoeien, hij huilde alleen nog maar, zo uitzichtloos leek het voor hem. Hij vertelde wat ik nu inzet, de chemische antibiotica, het gebruik word alleen maar meer. Verandering van voer, matten, dieren binnen of buiten, het maakt niets uit. Ik ben met hem gaan praten en uitgelegd dat de manier zoals wij werken voor hem wel eens heel vreemd zou kunnen zijn. Tevens lag ik hem ook uit van de spullen die wij adviseren en ook een terugkoop garantie geven, dit vond hij al heel geruststellend.

Hij ging akkloord en vroeg vertel maar hoe. Ik begon hem uit te leggen, dat ik zou beginnen met een energetische reiniging van zijn huis en bedrijf. Daarna een healing voor zijn dieren, dit alles zo vertelde ik hem, kon telefonisch. Het enige wat nodig is, een open telefoonverbinding. Vreemd vond hij het wel maar had al van een collega boerin gehoord, dat zij en haar dieren er veel baat bij hadden.

Ik belde na een paar uur terug, hij had gezien en gevoeld, dat zijn koeien en hij veel rustiger werden en voelde, hij kon zelfs al weer een beetje lachen. Dit vond plaats eind oktober 2010. Toen ben ik hem gaan adviseren om voor de straling in zijn bedrijf en huis, een aantal: Happinness Harmonizers, Polarizers, Schumann Generator en Pet Generator {voor ontstekingen bij dieren} Harmonizers in de waterbak van de dieren in te zetten. Dit geeft water weer een natuurlijke energie.

Inmiddels een paar maanden verder, gaat het heel goed. Als ik hem aan de lijn heb, verteld hij zelfs grapjes en lacht. Tevens gebruikt hij geen chemische antibiotica meer en zijn zijn dierenarts kosten drastische verminderd. Hij is zelfs bij ons {met zijn dochter die voor dierenarts studeerd} op- de workshop geweest. Dit is een van de vele voorbeelden om uit te leggen, dat voor vele van jullie, dit alles vreemd in de oren klinkt, maar tocht blijkt te werken.

Wij zeggen maar altijd zo, een koe kan het niet verzinnen. Met straling bedoelen wij: Zendmasten, Radar, GSM msten, Aardstralen enz, Draadloos internet, dect telefoon.

Is inmiddels UW intresse gewekt of wilt U wat weten, bel of kijk op onze webside. Zonnige en liefdevolle groeten van Marianne Cardinaal en Liesbeth Bleeker.

Dit is het einde van ons nieuwe verhaal en hebben wij ook nog nieuwe aanbiedingen.......

Feel Good Generator en Happy Feeling Bolletje....normaal samen 345 euro. Nu in de aktie 295 euro.

Protect Harmonizer en Happiness Harmoniser. normaal samen 230 euro. nu in de aktie 185 euro.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Violet Ocean uit de rubriek adviesbureau uit Steenwijk is gevestigd aan de ´t Strand 4 in BLANKENHAM. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0527-202511.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Violet Ocean zijn o.a. :

Nieuws van Violet Ocean in BLANKENHAM