The Backseat in Blankenham

Even helemaal ontspannen voor een kleine prijs!

Over The Backseat

The Backseat valt onder de rubriek massage uit Steenwijk.

Stoelmassage is een zeer ontspannende en energiegevende vorm van massage welke wordt gegeven op een speciale en ergonomisch ontworpen stoel. Daarnaast is deze massage erg laagdrempelig doordat er over de kleding heen gemasseerd wordt.

Mijn naam is Arja van Hoorn, gediplomeerd stoelmasseur. Met heel veel plezier geef ik mensen een ontspannen en rustgevende massage op elke gewenste locatie, bij u thuis of op het werk, het is allemaal mogelijk!

Bij stoelmassage worden belangrijke punten, waaronder met name de nek, schouders en rug gemasseerd wat ervoor zorgt dat er een betere doorbloeding van spieren ontstaat en daarnaast worden de gewrichten soepeler.

Omdat ik het belangrijk vindt dat iedereen kan genieten van deze vorm van massage hanteer ik zeer scherpe tarieven, deze kunt u terugvinden op de website. Voor bedrijven hanteer ik speciale tarieven!

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

The Backseat uit de rubriek massage uit Steenwijk is gevestigd aan de Blokzijlerdijk 6 in Blankenham. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51369252.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij The Backseat zijn o.a. :