Straatmakersbedrijf G. Kuper in Willemsoord

Straatmakersbedrijf G. Kuper, Steenwijkerweg 169, Willemsoord, telefoon: 0521-588650. Voor ouderwets vakwerk met een moderne kijk op het werk.

Over Straatmakersbedrijf G. Kuper

Straatmakersbedrijf G. Kuper valt onder de rubriek stratenmaker in Steenwijk.

Straatwerkzaamheden zowel particulier als zakelijk, maar ook grondwerkzaamheden als riolering, uitgravingen zijn bij ons voorkomende werkzaamheden. En we hebben de beschikking over eigen shovel en minikraan (80 cm breed) die door de deur past. Bovendien kunnen wij machinaal straten waardoor het werk eerder klaar is!

Diensten

Onze hoofddiensten bestaan uit:

- het bestraten van terassen, pleinen en straten enz.

- het aanleggen en renoveren van rioleringen en graaf werkzaamheden (shovel, kraan en minikraan).

Voor andere dergelijke werkzaamheden, neem contact met ons op. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakkundig personeel die van aanpakken weten.

Verkoop:

Wij verkopen ook materialen en kunnen diverse soorten en kleuren leveren. Het maakt niet uit bij welke leverancier. Dus heeft u ergens anders een mooie steen gezien wij kunnen het voor u bestellen.

Sinds kort hebben we ook natuurstenen te koop.

Er is een gedeelte uitgestald bij ons op het terrein.

Straatmakersbedrijf G. Kuper is in maart 1998 begonnen. Daarvoor was het straatmakersbedrijf J. Kuper. Het is een bedrijf wat nu door de derde generatie wordt gerund. Onze hoofddiensten bestaan uit: het bestraten van terassen, pleinen en straten enz. en verder bestaat ons werk uit het aanleggen en renoveren van rioleringen en graaf werkzaamheden (shovel, kraan en minikraan).

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakkundig personeel die van aanpakken weten.

Kortom u heeft met een straatmakersbedrijf te maken waar wij trots op zijn. Kunnen wij u van dienst zijn neem dan contact met ons op of kijk verder op onze website.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Straatmakersbedrijf G. Kuper uit de rubriek stratenmaker uit Steenwijk is gevestigd aan de Steenwijkerweg 169 in Willemsoord. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51924720 / 0521-588650.

Diensten en producten voor stratenmaker

Trefwoorden die horen bij Straatmakersbedrijf G. Kuper zijn o.a. :