Massage Mirjam in Meppel

Massagetherapeut Mirjam de Jonge | Lichaamsbewustzijn en Persoonlijke Ontwikkeling

Over Massage Mirjam

Massage Mirjam valt onder de rubriek massage in Steenwijk.

Een consult bij mij bestaat eruit dat mijn aandacht en mijn expertise erop gericht zijn om jou te ondersteunen in wat jij op dat moment nodig hebt. Mijn behandelingen zijn volledig afgestemd op de mens voor me, op jou. Daarbij maak ik gebruik van diverse (massage) technieken, waaronder oosterse technieken. Ik richt me op het lichaam, en blijf holistisch kijken.

Alle massages bij Massage Mirjam staan in het teken van bewustwording; van het lichaam, van denkpatronen, van (ongezonde) leefwijzen, van geblokkeerde emoties, van spanningen.

Massage Mirjam behandelt vooral veel mensen die worstelen met de spanning tussen wat ze willen en wat ze doen. Door het lichaam mee te nemen in de communicatie kunnen heldere inzichten ontstaan. In het drukke dagelijks leven rennen mensen vaan aan zichzelf voorbij. Ze negeren de signalen van hun lichaam en komen er pas (te) laat achter dat er iets mis is. Door het lichaam te masseren zal er meer bewustzijn komen in het hele systeem. Je leert wat jouw lichaam en geest nodig heeft om te ontspannen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, tarieven en vergoeding, verwijs ik je graag door naar de website van Massage Mirjam. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massage Mirjam uit de rubriek massage uit Steenwijk is gevestigd aan de Ceintuurbaan 106 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20215806.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massage Mirjam zijn o.a. :