De Kliederschuur in Nijensleek

De Kliederschuur; creatieve ontmoetingsplaats voor kinderen en jonge gezinnen

Over De Kliederschuur

De Kliederschuur valt onder de rubriek entertainment in Steenwijk.

Het gezicht achter De Kliederschuur is Monique Plat. Monique is altijd al heel creatief geweest en als leerkracht was zij graag creatief met kinderen bezig, altijd zoekend naar manieren om de lesstof creatief aan te kunnen bieden. In het onderwijs was helaas steeds minder ruimte hiervoor.

Monique is van het ontdekken en experimenteren, het proces is belangrijker dan het resultaat. Met veel zorg verzameld zij materialen of maakt zij ze zelf. Monique gebruikt zo veel mogelijk duurzame, natuurlijke en open eind materialen die de fantasie van kinderen kunnen prikkelen. De materialen zullen altijd passend bij een thema of seizoen zijn.

Het is belangrijk dat een kind echt kind kan zijn. In De Kliederschuur kunnen de kinderen echt even zichzelf laten gaan. De kinderen kunnen kiezen uit een uniek en breed aanbod. Monique hoopt in de toekomst nog uit te kunnen breiden met een toffe ontdektuin, zodat er binnen en buiten gespeeld/gekliederd kan worden.

U kunt in De Kliederschuur kiezen uit vele soorten activiteiten voor uw kind(eren). Hieronder ziet u een overzicht hiervan:

- Messy play.

- Peuter en kleuter atelier.

- Kinderwerkplaats.

- Workshops.

- Dansen in de verf.

- Kinderyoga.

- Kinderfeestjes.

- Kliederkerk.

Wilt u op de hoogte blijven van alle mogelijkheden? Dan kunt u zich aanmelden via de maandelijkse nieuwsbrief. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op met Monique. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website www.dekliederschuur.nl nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Kliederschuur uit de rubriek entertainment uit Steenwijk is gevestigd aan de Hoofdweg 138 in Nijensleek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21527729.

Diensten en producten voor entertainment

Trefwoorden die horen bij De Kliederschuur zijn o.a. :

Nieuws van De Kliederschuur in Nijensleek

Feest in de Kliederschuur met Winactie

Feest in de Kliederschuur met Winactie

De Kliederschuur heeft meer dan 10.000 volgers op Facebook, echt FANTASTISCH!!! En op 18 februari bestaat de Kliederschuur 1 jaar!!!! Dus tijd voor wat leuks!

Wat is nou Messy Play ofwel Kliederspel?

Wat is nou Messy Play ofwel Kliederspel?

Messy Play is creatief spel, spel waarbij kinderen hun fantasie kunnen laten gaan en hun gevoelens kunnen uiten.

De Kliederschuur

De Kliederschuur

Activiteiten Kliederschuur