Atelier Hetty in Willemsoord

Atelier Hetty: Glas in lood.

Over Atelier Hetty

Atelier Hetty valt onder de rubriek kunstenaar uit Steenwijk.

Bij Atelier Hetty kunt u terecht voor diverse glastechnieken en de basiscursus Tiffany glastechniek. Zoekt u iemand die een glasobject voor u kan maken? Dan bent u bij Atelier Hetty aan het juiste adres. U kunt een keuze maken uit diverse glastechnieken, zoals Tiffany glastechniek, glas in lood en brandschilderen.

Daarnaast kunt u door Atelier Hetty glassieraden laten maken. Deze glassieraden zijn gemaakt met de vlam Flamework. Op de website ziet u een aanbod staan waar u uit kunt kiezen.

De basiscursus Tiffany glastechniek:

Deze cursus bestaat uit 2 tot 4 lessen. Dit is afhankelijk van het ontwerp die u kiest. De lessen zijn van 13:30 tot 16:00 uur. U kunt zelf de glas kleuren uitkiezen die u mooi vindt. Er zal gewerkt worden in kleine groepen van maximaal 5 personen. U zult tijdens de cursus leren om patronen te knippen, glas te snijden en te breken, glas slijpen, folien, solderen en partineren.

U betaald voor deze cursus €17,50 per les. De materialen worden aan het eind van de cursus berekend. Dit is ook weer afhankelijk van het ontwerp die u kiest.

U kunt de website bekijken voor meer informatie en voorbeelden van glastechnieken. Heeft u een vraag aan Atelier Hetty? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Atelier Hetty uit de rubriek kunstenaar uit Steenwijk is gevestigd aan de Steenwijkerweg 176 in Willemsoord. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0521-851361.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Atelier Hetty zijn o.a. :