AJV Advies, Coaching & Training in Steenwijk

AJV Advies, Coaching & Training uit Steenwijk heeft geen profiel.

Wat doet AJV Advies, Coaching & Training in Steenwijk

AJV Advies, Coaching & Training is een coaching uit Steenwijk. Men is gevestigd aan de Herenslagen 146. Het telefoonnummer van AJV Advies, Coaching & Training in Steenwijk is 06-25595710.

Is AJV Advies, Coaching & Training in Steenwijk uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Steenwijkonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

AJV Advies, Coaching & Training in Steenwijk valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Steenwijk levert onder andere :

AJV is een eenmans bedrijf dat zich inzet om trainingen voor hockeyclubs te organiseren. Dit beroep heb ik gekozen omdat ik de sport zelf beoefen en als hobby heb. Ook geef ik als vrijwilliger training in Steenwijk. Mijn doelstelling is om door middel van kennisoverdracht niet alleen individuele sporters beter te maken, maar ook het technisch niveau van een hockeyclub als geheel omhoog te brengen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Becoming you coaching

  Becoming you coaching | Bewandel het pad naar innerlijke rust. Trefwoorden van Becoming you coaching : TotalBalance-methode, ik kan geen nee zeggen, ik loop vast, ik kan het niet alleen, ik zorg niet goed voor mezelf, terugkerende pijn, terugkerend verdriet, duurzame relatie, hoe kan ik mezelf zijn, ik mis balans in leven, leven in balans, ik zoek een ondersteuner, persoonlijke coach, levenscoach, balans werk privé, balans in mijn hoofd, balans in mijn hart, .

  tel. 06-83138508, Het Woltmansland 1, 8061 AV in Hasselt

  Meer over Becoming you coaching contact website

 • ZiEN mindfulness

  Mindfulness, compassietrainingen, mindful ouderschap.. Trefwoorden van ZiEN mindfulness : stressgerelateerde klachten, lichamelijke klachten, chronische pijn, slecht slapen, moeite met ontspannen, angstklachten, angststoornis, stemmingswisselingen, burnout klachten, Compassietraining, minfulness training, Mindful ouderschap, balans in ouderschap, balans in gezin, balans met mezelf, Mindfulness incompany training, minfulness op het werk, .

  tel. 06-52546505, Ceintuurbaan 27, 7941 LR in Meppel

  Meer over ZiEN mindfulness contact website